Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlanla iş buldu, ilanla kutladı

İlanla iş buldu, ilanla kutladı

DÜNYA Haberleri

"Son 500 sterlinimle bu ilanı verdim. Lütfen bana bir iş verin" diye ilan verip iş bulan genç bu kez "İlk maaşımla bu ilanı verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim" diye ilan verdi

İngiltere'de üniversite mezunu olmasına rağmen tüm aramalarına rağmen iş bulamayan ve çaresizlikten tüm parasını harcayarak Londra şehir merkezindeki büyük reklam panosuna "Son 500 sterlinimle bu ilanı verdim. Lütfen bana bir iş verin" diye yazıp dünyaca ses getiren genç, işe girişini de ilanla kutladı. İlk maaşıyla yine aynı reklam panosuna ilan veren genç, yardımı dokunanlara teşekkür etti.

Adam Pacitti isimli genç, işe girince "İlk maaşımla bu ilanı verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim" diye ilan verdi

Önceki ilanında adres olarak şahsi internet adresi "Employadam.com" (Adam'ı işe alın.com) ibaresini kullanan genç, yeni ilanında da aynı adresi kullandı. 24 yaşındaki genç, en az 250 yere CV'sini bıraktığını, iş bulamayınca aklına bir de bu yola başvurmanın geldiğini, işe yaradığı için mutlu olduğunu söyledi.

Pacitti'nin sitesi ilk ilan sonrasında 1,5 milyon kişi tarafından ziyaret edilmiş, sosyal medyada fırtınalar kopmuştu. Adam'ın ilanla ilgili Twitter'daki mesajı 1.600 retweet almış, binlerce kişi tarafından şahsa e-mail gönderilmişti.


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...