Fener'in imha planı hazır

Fener'in imha planı hazır

FUTBOL Haberleri

Klasik kurgusundan vazgeçmeyi düşünmeyen AYKUT KOCAMAN, Meireles, Topal ve Cristian'la durduracağı Aslan'ı Sow ve Kuyt'la vuracak

İlk yarıyı lider bitirme hesapları yapan F.Bahçe'nin , ezeli rakibi G.Saray karşısında zafer planı hazır. Derbide ideal 11'ini sahaya sürecek olan Aykut Kocaman, Aslan'ı önce durduracak, sonra vuracak. Karşılaşmada orta sahaların kilit rolü oynayacağını düşünen Aykut Hoca, Meireles-Mehmet Topal ikilisini Cristian'la destekleyerek G.Saray'ın oyun kurmasını engelleyecek. Rakibin kazanmak için ilk dakikadan itibaren atak bir oyun anlayışı sergilemesini bekleyen Kocaman, "Önce durdur sonra vur" taktiğiyle hareket edecek. Futbolcularına galibiyetin orta alan hakimiyetinden geçeceğini söyleyen Aykut Hoca, kanat oyuncularına da bu bölgeye destek olmaları talimatını verdi.GOL SİLAHLARI KUYT-SOW Kocaman'ın galibiyetin planının ikinci ayağını ise vurucu güç oluşturuyor. F.Bahçe, orta saha hakimiyeti sağlandıktan sonra Sow ve Kuyt ile Aslan'ı avlayacak. Mehmet Topal, Cristian ve Meireles de uzaktan şutlarla gol arayışında bulunacak. Kariyerindeki 3 G.Saray derbisinde 1 galibiyet, 1 beraberlik 1 mağlubiyet yaşayan Sow ile G.Saray'a karşı oynadığı tek maçtan mağlup ayrılan Kuyt, Arena'da F.Bahçe'nin en önemli gol silahları olacak. G.Saray'a karşı 1'er golü bulunan iki yıldız da sarı-lacivertlilerin skor yükünü üslenmiş durumda. Kuyt toplam 11, Sow da 10 kez ağları havalandırarak sarı-lacivertlilerin gollerinin yaklaşık yüzde 50'sine imza atmış durumda.YILDIRIM NE SÖYLEDİ Samandıra ziyaretinde futbolcularla teker teker ilgilenip moral veren Başkan Aziz Yıldırım'ın kiminle ne konuştuğu öğrenildi. Yıldırım, Yobo'ya "Yobo Dayı", Cristian'a "Bonus kafa" diye takılırken Kuyt'a, "Abilik işini iyi yapıyorsun" dedi. Volkan ve Selçuk'la da şakalaşan Yıldırım, Sow'a ise "Senden gol bekliyorum" dedi. Senegalli yıldızın cevabı ise "İnşallah" oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...