Göründüğünden çok daha büyük

Göründüğünden çok daha büyük

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de Simon Woodroffe isimli müteşebbis, 80 metrekarelik bir alana farklı farklı odalar sığdırmayı başardı.

İngiltere'de Simon Woodroffe isimli müteşebbis, geliştirdiği binalarla ülkede emlak piyasasını sarsacak. Woodroffe, 80 metrekarelik bir alana farklı farklı odalar sığdırmayı başardı. nbsp;Evde gizli odalar var. Bu odalar bir düğmeye basılması ya da bir duvar çekilmesiyle ortaya çıkıyor. Evde 2 yatak odası, yere gömülmüş bir oturma odası, sinema salonu, yemek odası, tam kapsamlı bir mutfak, banyo var.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Oturma odasında otururken insanlar başlarının üzerinde bir yatak odası olduğunu bilmiyorlar. Bir düğmeye basılınca oturma odası aşağıya iniyor, yatak odası yukarıdan geliyor. nbsp;
"YO! Home" denilen ve bir protototipi üretilen ev, 7 senelik bir çalışmanın eseri. Woodroffe (60), "Evler hayatımıza şekil verir. YO! Home ev fikrine yeni bir boyut katıyor. Güçlü bir mühendislik ve ileri teknolojiyle 80 metrekarelik bir alan çok daha büyük eve dönüşüyor" dedi.
Ev için Japonya'dan esinlenildi. nbsp;
Woodroffe, YO! Home evleri için herhangi bir fiyat zikretmedi ama evlerin makul fiyatta olacağı taahhüdünde bulundu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...