Aykut ile Alex'ten zoraki barış

/ Kaynak: AA
Aykut ile Alex'ten zoraki barış

FUTBOL Haberleri  / AA

Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza, Spartak Moskova'ya karşı ilk maçta olduğu gibi rövanşta da yedekler arasında yer aldı. Fenerbahçeliler uzun süre "Aykut, Alex'i buraya getir" diye bağırarak "Aykut Kocaman-Alex polemiğine" son verilmesini istedi. Tribünlerden aynı tezahüratlar yükselince, Aykut Kocaman yedek kulübesindeki Alex'i yanına çağırarak birlikte tribünleri selamlayıp, taraftarların isteğine yanıt verdi

Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza, Spartak Moskova'ya karşı ilk maçta olduğu gibi rövanşta da yedekler arasında yer aldı. Moskova'daki mücadeleden sonra sosyal medyada kullandığı ifadeler nedeniyle Kocaman ile sıkıntı yaşayan, ligdeki Gaziantepspor mücadelesinde 18 kişilik kadronun dışında kalan Brezilyalı futbolcu, play-off turunun rövanşında yedekler arasında bulundu. Karşılaşma öncesi takımlar ısınırken diğer yedek futbolcularla birlikte saha içinde bulunan Alex, tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı. Taraftarlar ''I love you Alex'' şeklinde tempo tutarken, Brezilyalı futbolcu kendisini çağıran tribünlere giderek taraftarları selamladı.

-Taraftar istedi, Kocaman, Alex ile tribünleri selamladı-

Fenerbahçeli taraftarlar Alex'e gösterdikleri sevgi gösterilerinin ardından bu kez ''Aykut Alex el ele hep beraber tribüne'' ve ''Aykut Alex'i buraya getir'' şeklinde uzun süre tezahürat yaptı. Taraftarlar, ''Sen bizim Kocaman gururumuzsun'' şeklinde tezahüratla Aykut Kocaman'a da sevgi gösterilerinde bulunurken, teknik direktör Kocaman'ın Alex ile tribünleri selamlaması beklentisi bu sırada gerçekleşmedi. Taraftarlar bir ara ''Aziz Yıldırım, Aykut Alex'i buraya yolla'' şeklinde tezahüratta bulundu. Takımların maç öncesi seremonisinden sonra tribünlerden aynı tezahüratlar yükselince, Aykut Kocaman yedek kulübesindeki Alex'i yanına çağırarak birlikte tribünleri selamlayıp, taraftarların isteğine yanıt verdi.

-Tribünlerde büyük coşku-

Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşma öncesi tribünlerde coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Stadın büyük bölümünü dolduran taraftarlar takımlar seremoniye çıktıklarında maraton üst tribünde dev boyutta ''Ay-Yıldızlı'' bayrak açarken, Türk Telekom kale arkası tribünde ise büyük boyutta Fenerbahçe bayrağı açıldı.

-Rus taraftarların otobüsü taşlandı-

Spartak Moskovalı taraftarları taşıyan bir otobüs, karşılaşma öncesi stadın önünden geçerken Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Stadın önünden geçen otobüsün içerisinde Rus ekibin taraftarlarının olduğunu gören sarı-lacivertliler, bir anda tepki gösterirken, atılan taşlarla otobüsün camları kırıldı. Tepki üzerine Rus taraftarları taşıyan otobüsün etrafını sararak güvenlik çemberi oluşturan polisler, otobüsle birlikte ilerledi ve taraftarların maçı izleyecekleri tribüne girmelerini sağladı. Spartak Moskova'yı misafir seyirci tribününde yaklaşık 300 kadar Rus taraftar destekledi. Öte yandan Fenerbahçe'den iki sezon önce Spartak Moskova'ya transfer olan Emanuel Emenike, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da Rus ekibin 11 kişilik kadrosunda yer aldı.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...