Film gerçek oldu

Film gerçek oldu

DÜNYA Haberleri

Meksika'nın Cancun şehrinden İskoçya'nın Glasgow havaalanına gelen yolcu uçağında yılan paniği yaşandı.

Meksika'nın Cancun şehrinden İskoçya'nın Glasgow havaalanına gelen yolcu uçağında yılan paniği yaşandı. Koltuğun altında yılan görülmesi üzerine havaalanına hayvan kurtarma görevlileri çağrıldı. Film uçakta ortaya çıkan zehirli yılanların anlatıldığı 2006 yapımı Snakes on a Plane filmini andırdı.
Yılanın uçağa kendiliğinden mi geldiği yoksa bir yolcunun bagajından mı kaçtığı belli değil. İskoçya Hayvanlara Eziyetin Önlenmesi Derneği'nden görevliler uçağa gelerek yılanı bir kutu içine aldılar. Personel, yılana İspanyolca yılan manasında Furtivo ismini verdi. Yılan, dernek tarafından koruma altına alındı. Dernek yetkilisi Billy Linton, "Yılan zehirli değil. Ama tüm yılanlar gibi ısırabilir. Furtivo da çok iştahlı görünüyor" dedi. Linton, daha önce uluslararası sefer yapan uçaklarda akrepler, örümcekler, kaplumbağalar yakaladıklarını, bir seferinde de dev bir yılan yakaladıklarını söyledi.
Başrolünü Samuel L. Jackson'un oynadığı ve Türkçe'ye Katil Yılanlar olarak tercüme edilen Snakes on a Plane filminde uçağa zehirli yılanlar bırakılması ve uçaktaki yolcuların onlarca tehlikeli yılanla ölüm kalım savaşı vermeleri anlatılır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...