Aldatılan kadın hırsını böyle aldı

/ Kaynak: İHA
Aldatılan kadın hırsını böyle aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Brezilya'da kocası tarafından aldatılan bir kadın, kocasının arabasını elindeki çekiç ile döverek hırsını kocasının arabadan çıkardı.

nbsp; nbsp;Brezilya'da kocası tarafından aldatılan bir kadın, kocasının arabasını elindeki çekiç ile döverek hırsını kocasının arabadan çıkardı. nbsp;
Aldatılan Brezilyalı kadın, kocasının arabasını elindeki çekiçle döverek sinirlerini boşaltırken etrafta toplanan meraklı kalabalık da bu ilginç hadiseyi bir yandan seyretti bir yandan kaydetti. Arabanın camlarını kırıp her tarafını çizerek boyasını ve kaportasını zarara uğratan Brezilyalı kadın, daha sonra meraklı kalabalığın bakışları arasında mekândan uzaklaştı. Hadisenin seyircileri, intikamını bu şekilde alan aldatılmış kadını alkışlayarak desteklediler. Sinirli kadının ayrılmasından sonra seyirciler arabanın dağıtılmış halini cep telefonlarıyla çekmeye devam ettiler.

##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...