Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

48 bin fotoğraf arasından seçildiler

48 bin fotoğraf arasından seçildiler

YAŞAM Haberleri

Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Yarışması için profesyonel ve amatör fotoğrafçılar arasında kıyasıya süren yarışta birbirinden güzel kareler ortaya çıktı.

İngiltere'de Veolia Environnement Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Yarışması için profesyonel ve amatör fotoğrafçılar arasında kıyasıya bir yarış yaşanıyor. 98 ülkeden 48 bin fotoğraftan elemeler yapılarak 100 tanesi seçildi. Bunlar arasında kazanan fotoğraflar ekim ayında belli olacak. 30 fotoğraf, önce Londra'da sergilenecek, akabinde yurt içi ve dünya turuna çıkarılacak. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Fotoğraflarda yaban hayatından inanılmaz güzellikte kareler var. Tanzanya'da Serengeti Milli Parkı'nda aslanları gözetleyen iki çitanın simetrik görüntüsü, Uganda'da Queen Elizabeth Milli Parkı'nda gece ağaçta poz veren aslan, tilkiyi yakalamak için pike yapan kartal, çocukların elinde bağlarından kurtulmaya çalışan maymun, elemeleri geçen fotoğraflar arasında. nbsp;
Fotoğrafların değerlendirildiği panele başkanlık yapan Jim Brandenburg, "Daha önce hiç görülmemiş anlara şahitlik etmek beni keyiflendiriyor. Doğada gizli kalmış anlar, maharetli gözlerle birleşince ortaya nadir kıymette fotoğraflar çıkıyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...