Fenerbahçe'den transfer taarruzu

Fenerbahçe'den transfer taarruzu

FUTBOL Haberleri

Sürpriz bir atakla Emre Belözoğlu ve Webo'nun işini bitiren Fenerbahçe, sol bek için Ziegler ve Santos'tan birini geri getirecek.

Ezeli rakip G.Saray'ın birbiri ardına yaptığı transferler F.Bahçe'yi de ateşledi. Transfer çalışmalarını yoğunlaştıran sarı-lacivertliler, sürpriz bir hamle yapıp, eski kaptanlardan Emre Belözoğlu ile yeniden anlaşırken, İstanbul Belediye'nin golcüsü Webo'nun adını da borsaya bildirdi. Belediye ile 3 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaşan sarı-lacivertliler Türkiye'de en çok golü F.Bahçe'ye atan Kamerunluyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Yılan hikayesine dönen Belhanda transferinden ise bu futbolcunun ve kulübünün bitmek bilmeyen para talepleri sebebiyle vazgeçildi. Durum kulüp sitesinden de ilan edildi. Emre ve Webo transferlerinde resmi imzalar henüz atılmasa da bu iki oyuncuya kesin gözüyle bakan sarı-lacivertli yönetim, daha da büyük sürprizler için farklı bölgelerde çalışmalar yürütüyor.


KRASİC'İN YERİNE ROBİNHO
Özgür Çek'in gönderilmesiyle sadece Hasan Ali'ye kalan sol bek için ısrarla transfer isteyen Aykut Kocaman'ın önünde iki tercih bulunuyor. Ziegler ve Santos. Yönetici Ali Yıldırım, Arsenal'e sattıkları sambacıyı sezon sonuna kadar kiralamak için Londra'da temaslarda bulunurken, İtalya'da da Juventus ile Ziegler pazarlığı yapılıyor. Ancak asıl hamle bugün gerçekleşecek. F.Bahçe'den bir heyet, Milanlı yöneticilerle Robinho pazarlığı için masaya oturacak. Maddi sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler bu transferde kaynak olarak Krasic'i kullanmayı düşünüyor. Yönetim, geldiği günden bu yana hayal kırıklığının ötesine geçemeyen Sırp yıldızı Rus ekiplerine satarak buradan gelecek parayı Robinho'nun transferinde kullanmayı planlıyor. Adı G.Saray'la da anılan Fildişili stoper Kolo Toure için de büyük bir gizlilik içinde çalışmalar yapılıyor.


KAFA KARIŞTIRDILAR
Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye döneceği iddialarıyla ilgili sorulara "Fikrim yok. Bizimle kimse görüşme yapmadı" derken takımın çalıştırıcısı Diego Simeone de, "Emre şu an oyuncumuz. Anlaştığına dair bilgimiz yok" sözleriyle kafa karıştırdı. Dün takımıyla idmana çıkan Emre'nin gergin olması dikkat çekti. Öte yandan futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'un Madridli yöneticilerle görüşmelere başladığı öğrenildi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...