Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'ın korkusuz "gölgeleri"

Erdoğan'ın korkusuz "gölgeleri"

YAŞAM Haberleri

Onlar, Başbakan Erdoğan'ın adeta gölgeleri. Erdoğan, sağlığından güvenliğine, yemeklerinden kritik konuşma metinlerine kadar her şeyi yakınındaki bu isimlere emanet ediyor.

nbsp;

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınındaki isimler, adeta başbakanın eli kolu gibi. Başbakan, her şeyi bunlara emanet ediyor. Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, bu isimlerin başında geliyor. Halen Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı olan eski Kamu Diplomasisi Koordinatörü İbrahim Kalın da onlardan biri.
Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Özel Kalem Müdür Yardımcıları Yusuf Yerkel ile Mustafa Varank da programlarında Erdoğan'a eşlik ediyor. Koruma Müdürü Muhsin Köse, Başbakan Erdoğan'ın konuşma metinlerini hazırlayan ekibin başında bulunan Aydın Ünal, Basın Müşaviri Lütfullah Göktaş, Erdoğan'a en yakın halkalardan. Mücahit Arslan da Erdoğan'ın en önem verdiği isimlerden biri. Tanıtım ve organizasyon ayağında ise Erol Olçak gibi deneyimli bir kişi yer alıyor.

##tgvideo##

Ayrıca erdoğan'ın çalışma ekibi içinde İbrahim Kakı, Şenol Kazancı, Muharrem Çığlık, Fatih Önügören, Taha Genç, Recep Keskin, Mustafa Kamacı, Ömer Sayan gibi çok sayıda genç isim bulunuyor. Yoğun bir tempo içinde olan Erdoğan'ın sağlığı ise Doç. Dr. Serkan Topaloğlu ile fizyoterapist Ahmet Çotuk'dan soruluyor. Sağlık ekibinin başında milletvekili olan Prof. Dr. Cevdet Erdöl yer alıyor. Başbakan Erdoğan'ın güvenliği için gittiği yerlerde yemekler de titiz bir kontrolden geçiriliyor. Edinilen bilgilere göre, bu görevi iki kişi üstlenmiş durumda. Ercan Korkmazyürek ile Hüseyin Yağan Başbakan'ın yediği ve içtiği her şeyden sorumlu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...