Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küçük Beyza'ya yardım eli devletten geldi

Küçük Beyza'ya yardım eli devletten geldi

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı Küçük Beyza'ya yardım elini uzattı. Küçük Beyza bu hafta içerisinde kontrolden geçirilerek tedavi altına alınacak.

Kirazlı köyünde yaşayan 39 yaşındaki epilepsi hastası Ayhan İnce ve Emine İnce'nin 3 çocuğundan en küçüğü olan 6 yaşındaki Beyza, oyun oynarken düşmesi sonucu gözünde oluşan hasar sebebiyle İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göz tansiyonu teşhisi konularak ameliyat edilen Beyza'nın gözü ameliyat sonrası şişmeye başladı. Ailenin maddi durumu iyi olmadığı için başka doktora gidememesi sonucu küçük Beyza'nın gözü günden güne kötüye gitti. nbsp;

Amca Yusuf İnce'nin durumu Kocaali İlçe Kaymakamlığı'na bildirmesinin ardından Kaymakamlık tarafından yapılan 100 TL yol parası yardımı ile küçük çocuk yeniden hastaneye götürüldü. nbsp;

Küçük Beyza'nın durumu dün gazeteler ve internette haber olmuştu. nbsp;Sağlık Bakanlığı hafta sonu olmasına rağmen Beyza'nın ailesini arayarak durum hakkında bilgi aldı ve Beyza için gerekli çalışmaların başlatılacağını açıkladı.

Sakarya Sağlık Müdürlüğü de bugün baba Ayhan İnce'ye ulaşarak bilgi aldı.
Küçük Beyza'nın bu hafta içerisinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirileceği ve gerekli tedaviye başlanacağı belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...