Aziz Yıldırım tatmin etmedi

Aziz Yıldırım tatmin etmedi

FUTBOL Haberleri

Futbol otoriteleri F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ekrandaki performansını yeterli bulmadı....

nbsp;Futbolda şike soruşturması sonrasında aldığı toplam 6 yıl 3 ay hapis cezası için Yargıtay'a giden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki akşam çıktığı NTV Spor televizyonundaki programda çeşitli konularda açıklamalar yaptı. Başkanın amatör spor, tesisleşme, hatta basındaki bazı çarpıklıklarla ilgili sözleri tatmin edici bulunurken, özellikle şike konusu ve muhataplarının kendisine zorlayıcı sorular sormaması "Ismarlama bir program" izlenimi doğurdu. İşte futbol otoritelerinin programla ilgili görüşleri...

gt; ÖCAL ULUÇ: Ismarlama bir program
"Ismarlama bir program olduğu için üzerine fazla söylenecek bir şey yok. Bu programla ilgili olarak ancak bu kadar konuşabilirim."


gt; NACİ ARKAN: Aziz Yıldırım yanlış biliyor
"Bu program sadece Aziz Yıldırım açısından tatmin ediciydi. Ciddi hiçbir soru sorulmadı. Aziz Yıldırım iki de bir bizi, TSYD'yi suçluyor. Yanlış bildiği konular var. Habertürk'te yayınlanan fotoğrafına TSYD'nin ödül verdiğini söylüyor ancak ödülü biz değil Türkiye Gazeteciler Cemiyeti verdi. Bunlar farklı kurumlar. Taraftara bizi hedef gösteriyor. Rıdvan Dilmen'i gazeteci olarak görmüyorum ancak Güntekin Onay ve Fuat Akdağ'ın gazetecilere yapılan ithamlarla ilgili en ufak bir ses çıkarmadıklarını gördüm. 4-5 gazeteci karşısına çıkıp konuşmalıydı. Gazetecilik adına pek verimli bir program olmadı."


gt; ÜMİT AKTAN: Yargıtay kararından emin nbsp;
"Aziz Yıldırım'ın ekrana çıkmasını hoş bir gelişme olarak düşünüyorum. O kanal ile ilgili yakın ilişkileri sebebiyle böyle bir yayına katıldı. 3.5 saatlik programda fazla soru sorulmamasının sebebi de bence bu... Benim dikkatimi çeken, Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın vereceği karar ile ilgili kendine güveni. Zaten Aziz Yıldırım iki kanal seyrediyormuş, onlardan birine çıktı."


gt; MUHİTTİN BOŞAT: Aziz yıldırım erzik'i ateşe attı
"Programla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Beklenilen sorular sorulmadı. Aziz Yıldırım'ın yönettiği bir program oldu. Şenes Erzik ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekici. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynadığı Avrupa maçlarında nbsp;Şenes Erzik'e 'Hakemlere bir görün' dediğini ve nbsp;Erzik'in de hakemlere göründüğünü söyledi. Bu açıklama bence Şenes Erzik'i sıkıntıya sokar."


gt; KEMAL BELGİN: Andersen'den masallar
"Ben çocukluğumda Andersen'den Masallar'ı çok dinledim. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadardır!"


gt; ARİF KIZILAYIN: Basın tribünü yasalar denetiminde
"Aziz Yıldırım'ın 3 Temmuz süreci ile ilgili yaptığı açıklamaları doğru buluyorum. Sportif olarak, amatör şubeler olarak Fenerbahçe'ye çok şey kattı. Özellikle amatör branşlarda devlet desteği olmadan büyük başarılar geldi. Ancak basın tribününün nasıl düzenleneceği yasalar ve TFF yönetmeliği ile belirleniyor. Bu önemli bir konu... Program soru-cevap şeklinde ilerlemedi, genel olarak Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına şahit olduk."


gt; RASİM OZAN KÜTAHYALI: Tam bir promosyon projesi nbsp;
"Bir tiyatro oynandı. Bu yayın tam bir Aziz Yıldırım'ın promosyon projesi. Açık söyleyeyim Rıdvan'dan beklenmeyen bir durum değil. Zaten Aziz Yıldırım'a yakın bir isim, onun adamı. Ancak Güntekin Onay açısından o program pek de iyi olmadı. Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalarla ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Zaten bir senedir söylüyorum."


gt; OSMAN TANBURACI: Aziz Yıldırım benim karşıma çıksın
"Söylenecek fazla bir şey yok. Aziz Yıldırım yandaş medyaya çıktı ve konuştu. Amatör şubeleri konuşuyorlar gündeme dair hiçbir şeyin olmadığı bir program. Bir çapraz soru bile yok. Aziz Yıldırım benim karşıma çıksın, soru nasıl sorulur, gazetecilik nasıl yapılır görelim. Gazeteciler gazetecilik görevini yapmıyorlar."


--------------


gt; gt; gt; MEHMET ALİ AYDINLAR: Konuşma vakti geldi
Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'a cevap olarak, "Konuşulan konuların içeriğine bakılınca yalnızca şahsıma yönelik değil, F.Bahçe, Türk sporu ve her şeyden önemlisi bu ülke sporunun geleceği adına artık konuşma zamanının geldiğine inanıyorum. Konuyla ilgili en hassas detaylardan oluşacak görüş ve bilgilerimi, iş seyahatimin dönüşünde kamuoyu ile paylaşacağım" dedi. nbsp;


----------


BUNLAR DA VAR...


* Aziz Yıldırım, "Şike yapmak isteseydim 2006'da ve 2010'da yapardım. Son anda kaçırdık şampiyonluğu" dedi. Bu cümle ile eğer isterse "yapabilme iktidarının olduğunu" da gösteriyor.


* Divan Kurulu'nda "Havuzdan çıkacağım" demişti, bunun mümkün olmadığını anlamasına rağmen şimdi de "Biz akreditasyon yapacağız" diyor; bu da kanunen mümkün değil.


* "Kimseyi kovdurmadım" dedikten bir süre sonra, "TRT Genel Müdürü'ne söylüyorum, bizim verdiğimiz vergilerle bu adamlara para vermesinler, bunları temizlesinler" diyor.


* "İbrahim Akın'a 100 bin dolar verdi deniyor. Bütün maliyeden benim hesaplarımı incelettiler, kulübün hesaplarını incelettiler, hiçbir şey yok" diyor. nbsp;Bu sözler Engin Civan olayını akla getirdi; şike parasının resmî kaydı olur mu? nbsp;


* Habertürk'te yayınlanan karakoldaki fotoğrafı için, "O gazetenin muhabirini sahaya sokmuyoruz. Benim o resmimi bastırıyorsun" diyor. TSYD'nin de bu haberi ödüllendirdiğini söylüyor. Gazeteye ödül veren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti. nbsp;


* "2000 yılından sonra Türkiye'ye gelen bütün yıldızları kim getirdi. Hagi, Popescu artık bitti diye getirdiler" diyor. Evet, Yıldırım önemli yıldızlar getirdi ama onlardan henüz Türkiye'de Hagi,Taffarel, Popescu kariyerine ulaşan yok.


* Yıldırım, "Bana savcı söyledi, eğer sen Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasaydın Sivas'ta biz bu operasyonu yapmayacaktık" dedi. Başarısız bir takımı niye soruştursunlar? Başkasının şampiyonluk hakkını gasp etmek iddiasıyla soruşturma açılıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...