ABD'li sporcu, işin suyunu çıkardı!

ABD'li sporcu, işin suyunu çıkardı!

DİĞER SPORLAR Haberleri

Konya'da devam eden 4.INAS Dünya Bisiklet Şampiyonası'nın 2. gününde sporcumuz Abdullah Karaca, ABD'li sporcunun sulu tacizine maruz kaldı. Yarış esnasında sporcumuz Abdullah Karaca'nın yüzüne su fırlatan ABD'li bisikletçi, hızlanıp kaçmaya başladı. Sulu harekete çok sinirlenen Karaca da o hırsla rakibinin peşinden hızla pedallare bastı.

Konya'da devam eden 4.INAS Dünya Bisiklet Şampiyonası'nın 2. gününde sporcumuz Abdullah Karaca, 50 kilometrelik yol yarışında tekerlek farkıyla 3. oldu.

##tgvideo## nbsp;

Çekişmeli geçen yarışta, ABD'li sporcunun centilmenliğe yakışmayacak hareketi kameralara yansıdı. Yarış esnasında sporcumuz Abdullah Karaca'nın yüzüne su fırlatan ABD'li bisikletçi, hızlanıp kaçmaya başladı. Sulu harekete çok sinirlenen nbsp;Karaca da o hırsla rakibinin peşinden hızla pedallare bastı. Bu arada, şampiyonun bayanlar 40 kilometrelik yol yarışında ise Vesile Cerenoğlu ikinci, Öznur Uysal da üçüncü olarak kürsüye çıktı. Türkiye iki günün toplamında 2 gümüş, 4 bronza ulaştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...