Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre ve Arda'dan Fenerbahçe Ülker'e ziyaret

/ Kaynak: AA
Emre ve Arda'dan Fenerbahçe Ülker'e ziyaret

FUTBOL Haberleri  / AA

Emre Belözoğlu ve Arda Turan, Real Madrid maçı için İspanya'da bulunan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın kampını ziyaret etti. Fenerbahçe Ülker takım kaptanı Ömer Onan'ın da ziyaretlerinden dolayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan'a teşekkür ettiği bildirildi.

İspanya 1. Futbol Ligi "La Liga" ekiplerinden Atletico Madrid'de oynayan milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan, THY Avrupa Ligi'nde bu akşam oynayacağı Real Madrid maçı için İspanya'da bulunan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın kampını ziyaret etti. nbsp;
Fenerbahçe Kulübü'nden alınan bilgiye göre, iki milli futbolcu, Fenerbahçe Ülker'e Real Madrid karşısında başarılar dileyip, kendilerinin de yarın Real Madrid ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, çifte galibiyet temennisinde bulundular.
Fenerbahçe Ülker takım kaptanı Ömer Onan'ın da ziyaretlerinden dolayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan'a teşekkür ettiği bildirildi.


FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...