Forması hazır kendisi bekleniyor

/ Kaynak: İHA
Forması hazır kendisi bekleniyor

FUTBOL Haberleri  / İHA

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Mesut Fidan, sarı-kırmızılı ekibin transfer gündeminde birinci sırada yer alan Wesley Sneijder için 2 milyon forma bastırıldığını, futbolcunun İstanbul'a geldiğinde bu formanın GStore'lerde satışa çıkartılacağını söyledi.

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu ve üye dernekler Yalova'da bir araya geldi. Yalova'daki buluşmaya Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu ile Kırklareli Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Fidan, İkinci Başkan Eren Cicioğlu, Başkan Yardımcısı Adem Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile 11 il ve 34 ilçenin Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanları yer aldı.
Taraftar derneklerinin ortak dertlerinin aktarıldığı toplantıda Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Fidan, Galatasaray'ın Sneijder'i transfer ederek Atatürk Havalimanı'na inmesi durumunda bu formaların hemen satışa çıkarılacağını dile getirdi.


Tüm Türkiye'de Galatasaraylıların Wesley Sneijder transferini beklediğini belirten Başkan Mesut Fidan, "Şuan takımımızın transfer gündeminde ilk sırada bulunan Hollandalı Wesley Sneijder adına 2 milyon Galatasaray forması bastırıldı. Sneijder'in transferi konusunda kulübümüz, İnter'le anlaşma sağlamıştır. Ancak Sneijder'in İnter'le arasında bir para problemi var ve oyuncunun bu konuda kulübüyle sorunlarını hallettikten sonra İstanbul'a geleceğine inanıyoruz. Sneijder, Atatürk Havalimanı'na iner inmez 2 milyon Sneijder Galatasaray forması satışa çıkarılacaktır" şeklinde konuştu.


"HEDEF TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMAK"
Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu'nun amacının bütün dernekleri bir arada tutarak hareket etmek olduğunu belirten Mesut Fidan, "Bizim, federasyon olarak amacımız, Türkiye genelinde Galatasaray adını taşıyan bütün taraftar derneklerini tek çatı altında toplamaktır. Bunu gerçekleştirerek Galatasaray Kulübü'nde söz sahibi olmak istiyoruz. Şu sakın yanlış anlaşılmasın, Galatasaray Taraftarlar Derneği Federasyonu olarak kulübümüze isteklerimizi ulaştırıp, kulüp ile federasyonumuz arasındaki bilgi alışverişini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Şuan Türkiye genelinde 158 Galatasaray Taraftar Derneği var. Bunlardan 38 tanesi, federasyonumuzun aktif üyesi. Bu sayıyı yükseltmek istiyoruz. İlk olarak 2011 yılı Aralık ayında Tekirdağ'da bir toplantı yaptık. Yalova'da düzenlediğimiz de ikinci toplantımız. 6 ay içerisinde bütün bölgelerimizdeki derneklerimizle bir araya gelerek toplantılarımızı tamamlamak istiyoruz" dedi.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...