Sola tek aday Carlinhos

Sola tek aday Carlinhos

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Başkan Ünal Aysal'dan özellikle savunmanın soluna takviye istediğini belirterek, Brezilyalı oyuncunun dışında bir alternatif vermedi.

Galatasaray'da ara transfer çalışmaları resmen başladı. İsviçre'de tatilini sürdüren Başkan Ünal Aysal ile Phuket Adaları'nda bulunan Teknik Direktör Fatih Terim'in tele zirvesinde Carlinhos'un ismi ön plana çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, Başkan Aysal'dan özellikle savunmanın solunda büyük sıkıntı yaşadıklarını ve bu bölgeye mutlaka bir takviye yapmaları gerektiğini dile getirerek, tek aday olarak Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen Carlinhos'u gösterdi. Terim, Aysal'a, "Hakan Balta'dan verim alamıyoruz. Riera da zaten o mevkinin adamı değil. Carlinhos olmazsa da sezon sonuna kadar böyle idare edeceğim" ifadelerini kullandı. Carlinhos'u yaklaşık 1 yıldır takip eden tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe maçından bir gün sonra kaleci antrenörü Taffarel'i bu transfer için Brezilya'ya gönderttiği ortaya çıktı.

5 MİLYON EURO OLURSA...
Taffarel'in Brezilyalı sol bekle yaptığı görüşmede Galatasaray'a gelmek isteyip, istemeyeceğini sorduğu ve olumlu cevap aldığı ifade edildi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmanın da cazibesine kapılan Carlinhos'un, "Senin gibi efsane bir isimle çalışmak bana gurur verir. Ancak yine de İstanbul gözümü korkutuyor" ifadelerini kullandığı bunun üzerine Taffarel'in, "Benimle gel ve İstanbul'u 1-2 gün gez fikrin değişecektir" diyerek davette bulunduğu öğrenildi. Sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Carlinhos'un bonservisi için kulübü Fluminense 9 milyon euro civarında bir rakam isterken, sarı-kırmızılı yönetim 5 milyon euroya bu işi bitirmek istiyor. Terim, Carlinhos dışında savunmanın göbeğine ve orta saha mevkilerine de takviye talebinde bulunurken, bu bölgeler için alternatifli isimler verdi. nbsp;

Granqvist iddiası
İtalyan basını Galatasaray'ın Genoa'nın İsveçli defans oyuncusunu gündemine aldığını iddia etti. Milli takımda Elmander ile birlikte görev yapan Granqvist'i Celtic ve B.M'gladbach'ın da istediğini iddia eden İtalyan basını, Elmander'in vatandaşının Türkiye'yi tercih etmesi için çaba harcadığını yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...