İşte Janko'nun Trabzonspor'a maliyeti

/ Kaynak: AA
İşte Janko'nun Trabzonspor'a maliyeti

FUTBOL Haberleri  / AA

Trabzonspor, yeni transferi Janko'ya 3 yıl için 4,5 milyon avro garanti ücret ödeyecek. Porto'ya ise, sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon 340 bin avro ödenecek.

Trabzonspor Kulübü, Porto'dan transfer ettiği Marc Janko'ya 3 yıl için 4,5 milyon avro garanti ücret ödeyeceğini açıkladı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, profesyonel futbolcu Marc Janko'nun Trabzonspor'a transferi konusunda Porto ile anlaşma sağlandığı, buna göre Portekiz kulubüne sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon 340 bin avro ödeneceği belirtildi. Futbolcunun transferi konusunda kendisiyle 3 yıllık anlaşmaya varıldığı ifade edilen açıklamada, ''2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, futbolcuya 2012-2013 futbol sezonu için 1,5 milyon avro garanti ücret, 2013-14 futbol sezonu için 1,5 milyon avro garanti ücret, 2014-2015 futbol sezonu için 1,5 milyon avro garanti ücret ödenecektir'' denildi. Avusturyalı futbolcu, dün akşam saatlerinde kulüp başkanı Sadri Şener ile özel bir uçakla Trabzon'a gelmişti. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...