Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan: Saldırı senoryo gibiydi

/ Kaynak: İHA
Volkan: Saldırı senoryo gibiydi

FUTBOL Haberleri  / İHA

Kayseri deplasmanından 1 puanla İstanbul'a dönen Fenerbahçe, maç öncesi yapılan çirkin saldırının şokunu yaşıyor

nbsp;
Kayseri deplasmanından 1 puanla İstanbul'a dönen Fenerbahçe, maç öncesi yapılan çirkin saldırının şokunu yaşıyor
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Fenerbahçe'ye karşı en iyi oyunlarını oynadıklarını söylerken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Her deplasmanı kazanma arzumuz var" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında son dakikalarda yedikleri golle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un Teknik Direktörü Prosinecki, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadelelerinden ötürü futbolcularını tebrik etti. Prosinecki, "Maçın içerisinde de güzel oyun sergilendi. Ligin en iyi takımlarından birisi olan Fenerbahçe'ye karşı en iyi mücadelemizi gerçekleştirdik. Maalesef son dakikada yediğimiz golle maç beraberlikle sonuçlandı. Tüm arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.
Oyunda etkili olan Kayserisporlu Cleyton ise, "Biraz önce hocamızın dediği gibi son dakikada gelen gole üzgünüz. Puan ile ayrılmak isterdik. Ama ağzımızda kötü bir tat bıraktı son gol. Maalesef bir kez daha bunu yaşıyoruz. Hatanın nerede olduğunu bulmamız gerek. Kötü şans mı veya konsantrasyon sorunumu bunu tespit edip kısa sürede bunun önüne geçmemiz gerekiyor" dedi.

Oyuna sonradan giren Salih Dursun ise "Gerçekten futbol anlamında güzel bir maç oldu. 2 takımda gerçekten güzel mücadele etti. Büyük takımlarla oynarken bir puana razı olmadığımızı söyleyebilirim. Sahaya galibiyet için çıktık. Son dakika golü yemek bizi üzdü. Ancak önümüze bakmalıyız. Yavaş yavaş tecrübeleniyoruz. İkinci yarıda daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

KOCAMAN: "DEPLASMAN FOBİMİZİN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise deplasman fobilerinin olmadığını belirterek, "Fenerbahçe'nin her deplasmanı kazanma arzunu var. Daha da fazla bir istekle buraya geldik. Maçın ilk bölümü çok dengeli geçti. Dengeli bir oyun vardı bizim adımıza. İkinci yarıda böyle başladı. Ancak biz ikinci yarı dengemizi biraz yitirince Kayserispor'a pozisyon vermeye başladık. Kayserispor gol ile geldi. O andan itibaren biraz daha oyuna sahip olmaya çalıştık. Çok net gol pozisyonlarına girdik. Ama netice alamadık. Deplasman fobimizin olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen dönemsel diye düşünüyorum.Karşılaşmanın içerisinde her iki takım çok net pozisyonlar buldu" değerlendirmesinde bulundu.
Sarı-lacivertlilerin kalecisi Volkan ise "Elimize geçen fırsatları değerlendiremiyoruz. Berabere kaldık. Burada Kayserispor'u tebrik ediyoruz. İstediğimizi yapamadık. İnşallah önümüzdeki haftalarda istediklerimizi yapabiliriz. Maçtan iki puan daha alarak devam edebilseydik daha güzel olacaktık" dedi.
Stada gelişlerinde yaşanan saldırının sorulması üzerine ise Volkan, "Aracımız taşlandı. 10 yıldır Türkiye liglerinde top oynuyorum. Ancak ilk kez böyle bir olayla karşılaştık. Bunlar karşısında üzülüyorum. Şoförümüz yaralandı. Yapılan saldırı tiyatro oyunu gibi organize bir şeydi. İnşallah cahil insan sayısı azalır da Türk futbolu hak ettiği yere gider" dedi.
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, "Bu hafta üç puanı alabilseydik lider Galatarasaray'ı yakalayabilirdik. Maça iyi başladık. Ama kalitemize yakışmayan çok pas hatası yaptık. 90 dakika boyunca çok yüksek tempoda bir maç oldu. Biz öne geçmiş olsaydık üç puan ile ayrılan taraf biz olurduk ama rakip öne geçince bir gol ile bir puan alabildik. Önümüze bakacağız her şey elimizde. Devre arasına kadar lider olabilme şansımız var. Önümüzdeki haftalara bakacağız" dedi.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...