Bursaspor Serdar Aziz'i vermiyor

/ Kaynak: İHA
Bursaspor Serdar Aziz'i vermiyor

FUTBOL Haberleri  / İHA

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Serdar Aziz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Serdar'ın talibi çok olabilir. Ama bizim Serdar'ı satma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Serdar Aziz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Serdar'ın talibi çok olabilir. Ama bizim Serdar'ı satma gibi bir düşüncemiz yok" dedi. Teknik heyetin talebi doğrultusunda takıma takviye yapılacağını anlatan Selçuk Eren, Bursaspor'un ilk yarıda sadece 3 mağlubiyet aldığını, talihsizliğin beraberliklerden kaynaklandığını bildirdi. nbsp;
İHA muhabirine açıklama yapan Selçuk Eren, ikinci yarıda daha iyi bir Bursaspor sözü verdiklerini, taraftarın desteğiyle yeniden zirveyi zorlayacaklarına inandıklarını vurgulayarak, "Taraftarımızda bir doygunluk yaşandı. Şampiyon olduktan sonra rehavet var. Şike süreci de insanları etkiledi. Ancak rakiplerimizle yarışmak için ne yapmak lazım. Açık tribün bileti 10 lira. Biz bunu nasıl indirebiliriz. Rakiplerimizin bizden çok daha fazla geliri var. Biz haklıyız demiyoruz. Ancak biraz da olaya diğer açıdan bakmak gerekiyor. Rakiplerimizin Bursaspor'dan 20 kat fazla geliri var" diye konuştu.
Bu teknik heyetin ve yönetimin Carson'u, Batalla'yı, Ferhat, Ozan, Belluschi ve Tuncay'ı takıma kazandırdığını hatırlatan Eren, "Herkes Bangura ve Tagoe'yi konuşuyor. Tutmayınca olmuyor. Olaylara olumsuz yönden bakıp, bu kadar büyütmeyi doğru bulmuyorum. Puan kayıplarında futbolcular da çok üzülüyor. Onlar da mutlu değil. Hırslarından futbolcularımız soyunma odasında ağlıyorlar" şeklinde konuştu.


"SERDAR AZİZ'İ VERMEYİZ"
Serdar Aziz'e Galatasaray'ın talip olduğunun hatırlatılması üzerine Eren şunları söyledi: nbsp;
"Bursaspor'un tüm futbolcularını almak isteyeceklerdir. Ama bizim Serdar Aziz'i vermek gibi bir düşüncemiz yok. Daha önce de Sercan ve Volkan'ı da herkes istedi. Şu anda Bursaspor'un Serdar Aziz'e ihtiyacı var."
Ertuğrul Sağlam ve Başkan İbrahim Yazıcı'nın transfer konusunu görüşeceklerini de hatırlatan Eren, "Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda eksikleri tamamlayacağız. Bütün hedefimiz doğru nokta transferler yapmak. Bursaspor'un bir lirasını dahi zayi etmek istemiyoruz. Zaten hata yapma şansımız da yok" ifadesinde bulundu.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...