Eurovision'a katılmama nedenimiz

/ Kaynak: İHA
Eurovision'a katılmama nedenimiz

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'nin Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmama kararıyla ilgili olarak, "Bu bir eksiklik değil. İleride şartlar müsait olduğunda bu yarışmaya tekrar katılabiliriz" dedi.

nbsp; nbsp;Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'nin Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmama kararıyla ilgili olarak, "Bu bir eksiklik değil. İleride şartlar müsait olduğunda bu yarışmaya tekrar katılabiliriz" dedi. nbsp;
Bülent Arınç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Medya ve İletişim Meclisi'nin Bolu Gazelle Otel'de düzenlediği "Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı'nın ilk oturumun çıkışında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Arınç, "Bu bizim aldığımız bir karar. TRT kararı alırken her şeyiyle düşündü. Yıllardan beri katıldığımız bir etkinlik. Ama son yıllarda özellikle değerlendirme konusunda dün açıklama zaten çok detaylıydı. Bu açıklamaya da dikkat ettiğimiz zaman bu katılmama kararının ne kadar doğru haklı ve yerinde olduğu anlaşılacak. Bu bir eksiklik değil. İleride şartlar müsait olduğunda bu yarışmaya tekrar katılabiliriz. Ama bu sene bazı ülkeler zaten katılmıyor. Değerlendirme kriterleri değişmedi. Bu bloklar halindeki etkileşim devam ediyor. Bu yarışmada biz hangi güçlü grupla gidersek gidelim, istediğimiz puanları alamıyoruz ve Türkiye'nin tanıtımı için de çok faydalı olmuyor. Detaylı bir inceleme sonucunda TRT, Eurovision'a katılmama kararı aldı" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...