Serhat Akın, rakibine çekiçle saldırdı

- Güncelleme:
Serhat Akın, rakibine çekiçle saldırdı

GÜNDEM Haberleri

Eyüpspor ile Altay 0-0 berabere kaldığı maçta büyük olaylar yaşandı! Eski milli futbolcu Serhat Akın, rakiplerine çekiçle saldırdı. Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent ise, "Polis olayları yatıştırmak için havaya iki el ateş etti. Canımızı zor kurtardık" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Eyüpspor ile Altay 0-0 berabere kaldığı maçta büyük olaylar yaşandı! Maçın 85. dakikasında saha içinde iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever ile yöneticiler araya girerek oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı. nbsp;Kavga, maçtan sonra büyüdü. Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Altaylı Serhat Akın, Eyüpsporlu Eren Aydın'ın babasının kafasına çekiçle vurdu; sonra da fırlattı. Fırlatılan çekiç, Eyüpsporlu Ali Cansun'a isabet etti. nbsp;Yaşananlar sonrasında Eyüpspor Kulübü, Serhat Akın'dan şikayetçi oldu. Polisler, Serhat Akın'ı ifadesini almak üzere karakola götürdü. nbsp;Ali Cansun maçtan sonra attığı tweet'lerde Serhat Akın'a ağır ifadeler kullandı. Serhat'a "Şerefsiz" diyen Ali, fırlatılan çekicin resimi de paylaştı.

CANIMIZI ZOR KURTARDIK
Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Canımızı zor kurtardık" dedi. nbsp;Gülbent, maçın ardından Eyüpsporlu futbolcuların saldırısına maruz kaldıklarını ifade ederek, "Saldırı soyunma odası çıkışında oldu. Futbolcularımız takım otobüsüne binmek üzere çıkarken, saldırıya uğradı. Saldıranların Eyüpsporlu futbolcular olması üzüntü verici. Maçın içinde yaşanan gerginlik, orada kalmalıydı. Otobüsümüzün 4 camı kırıldı. Saldırganlar, kırdıkları camlardan içeri girip futbolcularımızı darp etmeye çalıştı." nbsp;Futbolcularından Serkan ve Serhat'ın ağır bir şekilde darbedildiğini öne süren Gülbent, "Polis olayları yatıştırmak için havaya iki el ateş etti. Sahada sadece iki polis görevlendirilmişti ve olayları yatıştırmakta zorlandılar" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...