Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orman: Quaresma konusu cumartesi netleşir

/ Kaynak: AA
Orman: Quaresma konusu cumartesi netleşir

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, uzun zamandır gündemi meşgul eden Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi. -''Takımımızdan gayet memnunum'' diyen Orman, "İlk 100 metredeki sonuçlar çok önemli değil. Maratonun sonucu önemli'' diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, uzun zamandır gündemi meşgul eden Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi. Orman, Swissotel the Bosphorus'da düzenlenen ürün tanıtımı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Quaresma konusunda henüz bir değişikliğin olmadığını belirterek, ''Beşiktaş'ın yönetimsel duruşu var. Oyuncularla alakalı veya kimsenin şahsiyetiyle ilgili değil. Quaresma da çok kaliteli iyi bir insan. Bazı prensiplerimiz var. O prensipler olmadığı sürece kendi duruşumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz'' dedi. Quaresma konusunun ne zaman netleşeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, ''Quaresma konusu bu cuma-cumartesi herhalde netleşir. Cuma gününe kadar sonuç çıkar. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Futbol komitesi ve teknik heyet ile futbolcular arasında bir durum'' diye konuştu.

-''Takımımızdan gayet memnunum''-

Fikret Orman, ligin ilk beş haftası sonunda takımdan memnun olduğunu dile getirdi. Takımın mücadelesinden de memnun olduğunu anlatan Orman, şöyle konuştu: ''Daha ligin başındayız. Uzun bir maraton var. İlk 100 metredeki sonuçlar çok önemli değil. Maratonun sonucu önemli. Yol üzerinde tabii ki kazalar olacaktır. Bunlara hazırlıklı olmamız lazım. Her maç kazanılmıyor, mağlubiyetler de olacak. Ama önemli olan konu, mücadele eden, terini akıtan bir kadro yaratmaktı. Yavaş yavaş o yolda ilerliyoruz.'' Ürün tanıtımının yapıldığı gece konusunda ise başkan Orman, ''Beşiktaş'a yakışan bir gece. Çok emek verildi. Taraftarlarımızın beğeneceği bir kreasyon yaratmaya çalışıyoruz. Ürün çeşitliliğini artırmaya gayret gösteriyoruz'' diye konuştu. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...