Bir tüp Van'ı ayağa kaldırdı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bir tüp Van'ı ayağa kaldırdı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van Valiliği yakınındaki bir iş merkezinin teras katına bırakılan bomba süsü verilmiş patlayıcı düzenekli piknik tüpü, imha edildi. Polis, kısa sürede caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

Van'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 6 katlı binanın teras katına bırakılan ve bomba süsü verilen piknik tüpü polisi alarma geçirdi. nbsp;
nbsp; Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın teras katında, Kürtçe, "PKK'nın 34. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" yazılı pankarta bağlı bomba süsü verilmiş piknik tüpü olduğu ihbarını alan polis, kısa sürede bölgeye giderek caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

##tgvideo## nbsp;

Bomba imha uzmanları, çevre güvenliğinin alınmasının ardından özel kıyafet giyerek sinyal kesici cihazla binanın teras katına çıktı. Bomba süsü verilmiş piknik tüpü fünye ile patlatıldı. Tüpün sahte düzenekle yapıldığının anlaşılması üzerine pankart ve tüp incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, cadde tekrar araç ve yaya trafiğine açıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...