Edirne Havsa'da katliam gibi kaza: 7 ölü

/ Kaynak: İHA
Edirne Havsa'da katliam gibi kaza: 7 ölü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne-Havsa karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 7 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Edirne'nin Havsa ilçesi yakınlarındaki kazada ölü sayısı 7'ye yükseldi. D-Kaza gece saat 21.45 sıralarında Edirne'nin Havsa ilçesi yakınlarında D-100 Karayolunda meydana geldi. Edirne Çorlu arasında yolcu taşımacılığı yapan 22 DE 886 plakalı minibüs hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen 39 NH 750 plakalı pazarcı minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Cemal Ağdemir, Mehmet Doğan, Hasan Konuş, Ercan Derin, İsa Yumuşak ve Hasan Öztürk hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Mihriban Dilek isimli vatandaş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ve Devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım uzun süre aksarken ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak verildi.
Kazadan kıl payı kurtulan Necati Öztürk "Ben Edirne istikametine seyir ediyordum. Arkamda jandarma aracı vardı onları solladı, karşıdan araba gelmesine rağmen beni de solladı ve karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Yolcu minibüsünün önü yere vurdu arkası havaya kalktı bende hafiften kaza yapan araçlara çarptım. Çok şükür bizde bir şey yok" dedi.
Kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...