Atalay: Süreç oldukça şeffaf yürüyor

/ Kaynak: AA
Atalay: Süreç oldukça şeffaf yürüyor

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İmralı süreciyle ilgili olarak ''Pek de gizli yürüyen bir şey yok. Süreç oldukça şeffaf yürüyor, dolayısıyla bir değerlendirme yapmayacağım'' dedi.



nbsp;Dini kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüşmek üzere Ankara'dan Diyarbakır'a gelen Atalay, Diyarbakır Havaalanı'nda Vali Mustafa Toprak, Belediye Başkanı Osman Baydemir, Emniyet Müdürü Recep Güven, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç ve partililer tarafından karşılandı. Buradan Suriçi'ndeki The Green Park Hotel'e geçen Başbakan Yardımcısı Atalay, basın mensuplarının İmralı süreciyle ilgili soruları üzerine, ''Biz genelde bu konuda pek açıklama yapmıyoruz o süreçle ilgili. Süreç zedelenmesin diye az konuşuyoruz. Olduğu zaman da siz de öğreniyorsunuz. Pek de gizli yürüyen bir şey yok. Süreç oldukça şeffaf yürüyor, dolayısıyla bir değerlendirme yapmayacağım'' dedi. Atalay, daha sonra dini kanaat önderleriyle basına kapalı toplantıya geçti. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yarın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek kahvaltılı toplantının ardından basın açıklaması yapacak.
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...