Fenerbahçe'den transfer atağı

Fenerbahçe'den transfer atağı

FUTBOL Haberleri

Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen F.Bahçe şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosuna takviye yapacak. Sarı-lacivertlilerin hedefinde ise dünya yıldızları var

Ara transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapması beklenen F.Bahçe'nin adı birçok dünya yıldızıyla birlikte anılıyor. Bunların başını ise İnter'in kadro dışı bıraktığı Hollandalı Wesley Sneijder çekiyor. İnter Başkanı Massimo Moratti yaptığı açıklamada, "Sneijder'e karşı bir şantaj söz konusu değil. Biz kimseyi bir şeye zorlamayız. O tamamen özgür" derken, Hollandalı yıldız, "Benimle F.Bahçe ve Bayern Münih nbsp;ilgileniyor. İtalya'da mutluyum ama gelecekte ne olacağını bilemiyorum" ifadesini kullandı. Portekiz basını ise F.Bahçe'nin düşündüğü orta saha oyuncusunun Braga'da forma giyen Hugo Viana olduğunu iddia ediyor. 29 yaşındaki Hugo Viana'nın talipleri arasına Beşiktaş ve Genoada sayılırken, Portekizli yıldızın Avrupa'daki konumu dolayısıyla F.Bahçe'ye sıcak baktığı belirtiliyor.


YAKIN İHTİMAL CHAMAKH
F.Bahçe'nin golcü adayları arasında ise Arsenal'in Fransız yıldızı Marouane Chamakh ile Spartak Moskova'nın sambacısı Ari'nin adları geçiyor. İngiliz gazetesi The Sun, F.Bahçe'nin Chamakh için teklif yapmaya hazırlandığını belirtirken, 28 yaşındaki yıldızın Bienvenu'nün yerine düşünüldüğünü yazdı. Öte yandan Kadıköy'deki maçta F.Bahçe'ye gol atan Spartak'lı Ari de sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaptı. Rus ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan sambacı, "Ancak her şey şartlara bağlı. Devre arasında bir gelişme olacağını sanmıyorum. Yine de teklif gelirse elbette bunu değerlendiririm" dedi. Türkiye'yi çok iyi tanıdığını ve İstanbul hayranı olduğunu vurgulayan Ari, "Taraftarların tutkusunu ve orada forma giyen Brezilyalıların mutlu olduğunu biliyorum" derken "Gittiğim takımlarda uzun vadeli çalışmak isterim. 3 yılı kapsayan bir anlaşma arzuluyorum" sözleriyle F.Bahçe Yönetimi'ne mesaj yolladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...