Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesaj gönderip kilo verdiriyor

Mesaj gönderip kilo verdiriyor

YAŞAM Haberleri

Birçoğumuz sağlıklı ve iyi görünen bir kiloda olmayı istiyoruz. Bunun için spor salonlarına kayıt yaptırıyoruz ama birçoğumuz gitmiyoruz. Bunu gören sağlıklı yaşam danışmanı Dilek Çalışır uzaktan destek programı hazırlamış.

CANAN ERASLAN

Kişilere yapmaması gerekenler listesi, egzersiz önerileri veriyor ve onları anlık takip ediyor. Katılanların motivasyonlarını yüksek tutup hedeflerini sürekli hatırlatan Çalışır, bir danışanının 101 kilodan 57’ye düştüğünü söylüyor. Çalışır, mesajlaşma uygulaması üzerinden 09.00-19.00 arası online hatırlatma yapıyor ve şöyle diyor: Hayatlarını öyle bir kaplıyorum ki, başarı oranımız yüzde 90’lara çıkıyor. Beslenmelerini, egzersizlerini ve hatta ruhsal iniş ve çıkışlarını dahi takip ediyorum. Doğru yönlendirmeler, zaman yönetimi, gün içi takip ve güçlü motivasyonla hedeflerine ulaşırken yanlarında oluyorum, öncülük ediyorum.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...