Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarihi eser kaçakçılığı yaparken yakalanan emniyet müdürü tutuklandı

Düzenleyen:
Tarihi eser kaçakçılığı yaparken yakalanan emniyet müdürü tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da tarihi eser kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle aralarında Silvan Emniyet Müdürü Ömer Öztürk'ün de olduğu 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ö. ile 4'ü polis toplam 8 kişi, tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 8'i tutuklandı. Tutuklananların arasında ilçe emniyet müdürü de var.

TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI YAPAN 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Silvan İlçe Emniyet Müdürü Ömer Öztürk'ün de olduğu bildirildi.

OPERASYONDA EMNİYET MÜDÜRÜ DE YAKALANDI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden aralarında İlçe Emniyet Müdürü Ömer Öztürk'ün de bulunduğu 8 kişi mahkemece tutuklandı, iki kişi serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...