Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evi yanan kadının gözyaşları

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Evi yanan kadının gözyaşları

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da elektrikli battaniyeden çıkan yangında kış günü evi küle dönen kadın gözyaşlarına boğuldu.

Yangın, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Şair Süleyman Nafiz Sokak’ta bulunan Gündoğdu Apartmanı'nın 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuk odasındaki elektrikli battaniyeden dolayı evde yangın çıktı. Dumanları fark eden kiracı Gül Akkaya, komşularının da yardımıyla dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken sağlık ekipleri de dumandan etkilenenlere müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. 

POLİS SAKİNLEŞTİRDİ
Yangın tamamen söndürüldükten sonra bir kısmı küle dönen eve giren Gül Akkaya, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. Bir süre gözyaşı döken Akkaya’yı polis ekipleri, "Ağlamana gerek yok. Sana bir şey olmadı” diyerek sakinleştirdi. 
Yangın anını anlatan bir vatandaş, “Merdivenlerden yukarı çıkarken bir koku hissettim. Yukarıya çıktım kadının ‘Beni kurtarın, yardım edin’ diye bağırmasını duydum. Hemen itfaiyeyi aradım. Evde 3 kişi yaşıyordu. Diğerleri işteydi, evde sadece kadın vardı. Kiracı olarak evde oturuyorlardı” dedi

Evi yanan kadının gözyaşları

Evi yanan kadının gözyaşları

Evi yanan kadının gözyaşları

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...