Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahvehaneye dalan kamyonun şoförü tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kahvehaneye dalan kamyonun şoförü tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kullandığı kamyonun frenlerinin boşalması sonucu kahvehaneye girdiği öne sürülen ve meydana gelen kaza sonucunda 2 kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına neden olan sürücü Özcan Çataldirek tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Onur Mahallesi 7371 Sokak’ta seyir halinde olan ve freninin boşaldığı iddia edilen Özcan Çataldirek (55) yönetimindeki 06 EB 499 plakalı hafriyat yüklü kamyon duramayarak kahvehaneye daldı. Kazada kamyonun altında kalan 2 kişi ağır yaralanırken, kahvehanede bulunan 6 kişide hafif şekilde yaralandı. Amca çocukları oldukları öğrenilen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hasan Küçükdemir (55) ve Haki Küçükdemir (60) yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında hastanedeki tedavisinin ardından kamyon şoförü Özcan Çataldirek gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Çataldirek, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...