Cani, bileklerini kesti

Cani, bileklerini kesti

YAŞAM Haberleri

Üniversiteli Ceren’i hunharca katleden Özgür Arduç, Van’daki cezaevinde kırdığı fayans parçalarıyla bileklerini kesti. Gardiyanların farketmesi sonucu hastaneye yetiştirilen canavar kurtarıldı!

Ordu’da 3 Aralık’ta işlenen bir cinayet Türkiye’yi derinden sarstı. Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir, 21 yaşını kutlamaya birkaç gün kala tanımadığı bir kişi tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü. Cezaevi firarisi olan katil zanlısı Özgür Arduç, başka kişilerin canına kıymadan polis tarafından kısa sürede yakalandı. Tutuklanan şahıs, perşembe günü Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Cezasını burada çekecek olan Arduç dün intihara kalkıştı. Zanlı, lavabodaki fayansları kırarak parçalarıyla bileklerini kesti. Bu sırada içeri giren cezaevi görevlileri, şahsı kanlar içinde buldu. Arduç, yoğun güvenlik önlemleri içinde hastaneye kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından gerekli müdahaleler yapıldı. Sağlık durumu iyi olan mahkûm, yeniden demir parmaklıklar arkasına gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...