Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Domuz avında şüpheli ölüm!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Domuz avında şüpheli ölüm!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde domuz avına gittiği esnada arkadaşları tarafından çenesinden vurulmuş halde ölü bulunan Mehmet Ali Ceylan olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Karaağıl köyünde yaşayan Mehmet Ali Ceylan (49), iki gün önce bahçelerdeki ürünlere zarar veren domuzları avlamak için 4 arkadaşıyla Yılanlı Çağıl Deresi mevkisinde domuz sürüsünün peşine düşmüş, bir süre sonra arkadaşları Ceylan'ı yerde hareketsiz halde bulmuşlardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ceylan'ın silahla vurularak hayatını kaybettiğini belirlemişti.
Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Ceylan'ın, beraber ava gittiği 4 arkadaşı Emet Adliyesine sevk edilirken, şüphelilerden M.Ş. ve B.K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler A.O.Ş. ve F.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Öte yandan avda kullanılan tüfekler balistik incelemeye gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...