Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den Aydın'a dolu uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji'den Aydın'a dolu uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Aydınlılara şiddetli yağış ve dolu uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada bugün Aydın'ın iç kesimlerinde kalan ilçelerde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirildi. Yapılan meteorolojik uyarıda, "Bugün Aydın’ın merkez ilçe Efeler başta olmak üzere Çine, Köşk, Yenipazar, Bozdoğan, Sultanhisar, Nazilli, Kuyucak, Karacasu, Buharkent ilçelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışlarla beraber yerel dolu yağışlarının da akşam saatlerine kadar etkili olacağı tahmin edilmektedir. Gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı dolayısıyla ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi meydana getireceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...