Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmaniye’de bir köy korona virüs nedeniyle karantinaya alındı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Osmaniye’de bir köy korona virüs nedeniyle karantinaya alındı

YAŞAM Haberleri  / iHA

Osmaniye merkeze bağlı Dervişli köyü koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığında yapılan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında, korona virüs tanılı 17 pozitif vaka ve 24 temaslı kişi tespit edilmesinin ardından bulaşın önlenmesini sağlamak, halk sağlığını korumak ve salgının kontrol amacıyla merkeze bağlı Dervişli köyü karantinaya alındı.
Kuruldan yapılan açıklamada, “İlimiz merkez ilçe Dervişli köyünde 04 Ocak 2021 tarihinden bu yana 17 pozitif vaka ve bunların temaslısı 24 kişi tespit edilmiştir. Söz konusu vakaların Dervişli köyünde 10 hanede ikamet etmeleri nedeniyle; bulaşın önlenmesini sağlamak, halk sağlığını korumak ve korona virüs (Covid-19) salgının kontrol altına almak amacıyla Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince 13 Ocak 2021 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar Dervişli köyünün karantinaya alınmasına ve giriş ve çıkışların sınırlandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...