Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolun karşısına geçmek isterken tramvayın altında kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yolun karşısına geçmek isterken tramvayın altında kaldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Fatih’te Haseki'de tramvay, yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaşa çarparak altına aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle tramvayın altından çıkarılan şahıs, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 12.00 sıralarında Haseki tramvay durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yolun karşısına geçmek için raylara giren bir kişi, Bağcılar - Kabataş seferini yapan tramvayın altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yolun karşısına geçmek isterken tramvayın altında kaldı

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tramvayın altında sıkışan şahsı kurtarmak için çalışma başlattı. Tramvayın altında kalan şahıs, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Ağır yaralanan şahıs sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle aksayan tramvay seferleri ise, ekiplerin çalışmasının ardından tekrar başladı.

Yolun karşısına geçmek isterken tramvayın altında kaldı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...