Alman genç kız, gördüğü rüyadan etkilenip Müslüman oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Alman genç kız, gördüğü rüyadan etkilenip Müslüman oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gördüğü rüyadan etkilenen 19 yaşındaki Alman genç kız Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Müslüman Türk komşularından etkilenerek İslamiyetle tanışan Alman vatandaşı genç kız, düzenlenen ihtida töreni ile Müslüman olarak Zeynep ismini aldı.

MÜFTÜYÜ GÖRÜNCE AĞLAMAYA BAŞLADI

Gördüğü bir rüyadan etkilenerek Müslüman olmaya karar verdiğini anlatan Saskia Michelle Müller, ihtida törenine katılan Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven'i görünce ağlamaya başladı. 

RÜYASINI ANLATTI

İslamı komşuları sayesinde daha yakından tanıdıktan sonra bir rüya gördüğünü ifade eden Müller, rüyasında bir cami ve hoca gördüğünü anlattı. Ağlamasının sebebinin de bu rüya olduğunu açıklayan Muller, "Rüyada benim yanıma gelip camiye götüren hoca gözümde canlandı ve o rüyada gördüğüm hoca bu hocaydı. O yüzden duygulandım." dedi.

SASKİA MİCHELLE'Dİ , ZEYNEP OLDU

Konuşmaların ardından müftü Güven, Müslüman olarak Zeynep adını alan genç kıza, Kur'an-ı Kerim ve ihtida belgesini verdi.

Alman genç kız, gördüğü rüyadan etkilenip Müslüman oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...