ABD Başkanı Biden: Demokrasimiz tehlikede

Düzenleyen:
ABD Başkanı Biden: Demokrasimiz tehlikede

YAŞAM Haberleri

Herkese “demokrasi” götüren ABD, demokrasisiz kaldı! Bu itiraf gibi açıklama ABD Başkanı Joe Biden’dan geldi. Başkan Biden, ülkelerindeki demokrasinin tehlikede olduğunu söyledi.

ABD’de her yıl mayıs ayının son pazartesi günü, önceki savaşlarda ölen Amerikalılar Memorial Day’de (Anma Günü) anılıyor. Bu kapsamda, ABD Başkanı Joe Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Savunma Bakanı Lloyd Austin, Arlington Ulusal Mezarlığı'nda düzenlenen "Anma Günü" törenine katıldı. Biden, Harris ve Austin, bir askerin mezarının başına çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Törenin ardından konuşma yapan Biden, ülkesi için ölmüş askerlerin anılmasının önemine işaret etti. 
Biden, bugüne kadar Afganistan ve Irak'ta can veren ABD'li askerlerin sayısının 7 bin 36'ya ulaştığına işaret ederek "Ülkeleri için can veren askerler kalplerimizde yaşıyor" dedi.  Bütün insanların eşit olduğunun altını çizen Biden "Demokrasi hem ülkemizde hem de dünyada şu anda tehlikede. Canını veren askerlerimizi nasıl andığımız, demokrasinin de geleceğini belirleyecek” görüşünü paylaştı.




 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...