Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfa’da 'tampon' kazası, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Şanlıurfa’da 'tampon' kazası, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da seyir hâlindeki bir aracın tamponu düştü. Araçta bulunan 4 kişi tamponu takmak için durdu. Ardından olanlar oldu.

Haliliye ilçesi Yeşildirek Mahallesi'nde Ahmet Tepekesen idaresindeki otomobilin arka tamponu düştü. Dikiz aynasından fark eden sürücü, köprü üzerinde durdu. Tepekesen ile araçta bulunan  Suriye uyruklu Muhammed El Binşi, Ahmet E. ve Mahmut T. aşağı indi. Dört arkadaş tamponu yerine takmak için uğraştıkları sırada arkadan gelen Dr. H.Ö. otomobiliyle çarptı. Feci kazada 4 kişi, iki aracın arasında sıkıştı. Şahıslar kanlar içinde yere yığılırken H.Ö, durumu ağır olanlara kalp mesajı yaptı. Bu esnada da ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tepekesen ile El Binşi kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürerken çarpan sürücü gözaltına alındı. 

 


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...