Damat dehşet saçtı! Ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Damat dehşet saçtı! Ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da, eşinin kendisinden boşanmak istediğini ve babasına gittiğini öğrenen damat akrabalarını alarak gittiği evde dehşet saçtı. Eşinin amcasını öldürüp, kayınpederini yaraladı.

Korkunç dakikalar, Diyarbakır Yenişehir'de meydana geldi. Boşanma aşamasındaki eşinin baba evine sığındığını öğrenen koca, kayınpederinin evini basarak dehşeti yaşattı. Önüne gelene ateş eden damat, eşini amcanısı öldürürken babasını ise yaraladı. Daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İKİ ADET POMPALI TÜFEKLE GELDİLER

Olay, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.B. isimli şahıs boşanma aşamasında olan eşi N.B.’nin babasının evine gittiğini öğrenince amcasını ve babasını da yanına alarak pompalı tüfeklerle evi bastı. Eve elinde iki adet pompalı tüfek baskın yapan gözü dönmüş damat M.B., etrafa rastgele ateş açması sonucunda boşanma aşamasında olan eşinin amcası M.F.K.’yi öldürdü, eşinin babası C.K.’yi de ağır yaralayarak amcası ve babasıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

YAKALANMALARI İÇİN GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Yaşanan olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede M.F.K.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı C.K. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, M.B. ile yanında bulunan ve babası ve amcasının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...