Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akılalmaz kaza! Araç, duvar ile direk arasında asılı kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akılalmaz kaza! Araç, duvar ile direk arasında asılı kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eyüpsultan'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, bahçe duvarı ile elektrik direği arasında asılı kaldı. İlginç kazada araç içerisinde bulunan iki kişi yaralandı.

İstanbul Eyüpsultan'da görenleri şaşkına çeviren bir kaza yaşandı. İddiaya göre, Silahtarağa Caddesi'nde seyir halindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak cadde kenarındaki bahçe duvarına uçtu. Otomobil, duvar ile elektrik direği arasında havada asılı kaldı. 

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Araç içerisinde bulunan ve hafif şekilde yaralanan Osman Volkan Gül olay yerinde ayakta tedavi edilirken, diğer yaralı Aykut Örnek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Askıda kalan hafif ticari araç, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmasının ardından vinç ile kaldırıldı.

"ARAÇ EVİMİZE BİLE GİREBİLİRDİ"

Hafif ticari aracın bahçe tellerine girdikten sonra askıda kaldığını söyleyen bir vatandaş, “Ben sesi hafif duydum, zaten sabah işe gideceğim. Uyku sersemliği ile uyandım bir baktım araç bizim bahçenin tel örgülerine girmiş. Yani biz bile hala şok içerisindeyiz. Hani belki evimize bile girebilirdi. Artık Allah korudu diyelim” şeklinde konuştu.

Akılalmaz kaza! Araç, duvar ile direk arasında asılı kaldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...