Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küçükçekmece'de Japon dehşeti: Mahalledeki kedileri tek tek yedi

Düzenleyen:
Küçükçekmece'de Japon dehşeti: Mahalledeki kedileri tek tek yedi

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da yaşayan bir Japon'un, sokaktaki yavru kedileri yakalayıp yediği ortaya çıktı. Gerçeği öğrenen mahalleli, şahsı linç etmek istedi.

Küçükçekmece’ye bağlı Gültepe Mahallesi’nde kan donduran bir gerçek ortaya çıktı. 3 yıldır mahallede ikamet eden Japonya uyruklu D.M’nin kaldığı daireden kötü kokular gelmesi üzerine komşular şüphelendi. Apartman sakinleri şahsı takibe aldı. D.M’nin sokakta bulduğu yavru kedileri toplayıp evine götürdüğü görüldü. 

POLİSLER HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Ardından vatandaşlar, Japon’a müdahale etmek istedi. Yaşanan gerginlik sonrası D.M. “Bir probleminiz varsa polis çağırın” dedi. Bu talebi yerine getirildi ve polise haber verildi. Bölgeye gelen ekipler, şahsın evine girince şok gerçek ile karşılaştı. D.M’nin evinde ölü yavru kedilere rastlandı. Şüphelinin, bu kedileri yediği tespit edildi. Bu olay sonrası mahalleli, şahsı linç etmek istedi.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Gözaltına alınan Japon’a hayvanları koruma kanununa göre 10.375 TL cezai işlem uygulandı.  Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan D.M, sınır dışı edilmek üzere Göçmen Kaçakçılığı Şubesine teslim edildi.

 


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...