Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balıkçı teknesi ile gemi çarpıştı: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Balıkçı teknesi ile gemi çarpıştı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaila adlı geminin içinde 3 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 2 kişi hayatını kaybederken, 1 yaralı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında saat 16.00 sıralarında Portekiz bandralı As Rosaila adlı gemi içinde 3 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ekipler kurtarma çalışma başlattı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ KURTARILDI
​Çalışmalarda, batan balıkçı teknesinde 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de kurtarıldı. Kurtarılan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 Ayrıca yarı batık teknenin Poyraz Limanı'na çekildiği ve kaza nedeniyle deniz kirliliği yaşanmadığı öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
İstanbul Boğazı'nda yaşanan kaza sonrası Valilikten bir açıklama yapıldı.

İstanbul Valiliğinden kazayla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün saat 16.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında Portekiz bandralı AS ROSAILA isimli ticari gemi ile bir balıkçı teknesinin çarpıştığı bildirilmiştir." denilirken, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kurtarma-12 ve Mehmetçik römorkörü, KEGM-8 ve Tahliyesi-1 botu ile balıkadamların olay bölgesine sevk edildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında, "Olay bölgesinde ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda; batan balıkçı teknesinden bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken, iki kişi kurtarılmıştır. Kurtarılan kişi hastaneye sevk edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...