Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafik kazası yapan polis hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Trafik kazası yapan polis hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Siirt'te meydana gelen trafik kazası sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Mustafa Demircioğlu'nun, ölüm haberi geldi.

Trafik kazası bu defa bir polis memurunun canına mal oldu. Siirt'te gerçekleşen kazada iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ağır yaralanan polis memurundan kötü haber geldi.

YARIN TÖREN DÜZENLENECEK

Kaza, Eruh ilçesine bağlı Bayramlı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Eruh İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Mustafa Demircioğlu (31), Yemlihan Teğin ve Azat Teğin yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan ve ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan polis memuru Mustafa Demircioğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Şehit olan polis memuru için yarın İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...