Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da kahreden yangın: 3 çocuğun cesedi çıkarıldı

Konya'da kahreden yangın: 3 çocuğun cesedi çıkarıldı

YAŞAM Haberleri

Konya'da Suriyeli bir ailenin kaldığı müstakil evde çıkan yangın sonucu en büyükleri 4 yaşında olmak üzere 3 çocuk hayatını kaybetti.

Konya Selçuklu'da Hocacihan Mahallesi'nde 2 katlı müstakil bir evin üst katında yangın çıktı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın sırasında alt katta bulunan 21 yaşındaki anne Kader ve 23 yaşındaki baba Cihat kendi imkanlarıyla dışarı çıkabildi.

Evin üst katında bulunan ailenin 4 yaşındaki ikiz çocukları Ayşe ve Fatma ile 2 yaşındaki kardeşi Nuran ise yangından kurtarılamadı. Nuran'ın yangın sırasında çöken çatının enkazının altında kaldığı belirtildi.

Gözyaşları içinde ekiplerin söndürme çalışmalarını izleyen anne ve baba kahroldu. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası yangın söndürülürken çıkış nedeni araştırılıyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...