Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melek İpek'in YKS heyecanı: Kazanana kadar deneyeceğim

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Melek İpek'in YKS heyecanı: Kazanana kadar deneyeceğim

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da, eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren ve 108 gün tutuklu kaldıktan sonra cezaevinden tahliye edilen Melek İpek (31), Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi. Sınav çıkışı mutlu olduğu görülen Melek İpek, “Güzeldi. Bildiklerimi yaptım. Kazanana kadar deneyeceğim” dedi.

108 günün ardından serbest bırakılan Melek İpek, bugün Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavına girdi.

Melek İpek'in YKS heyecanı: Kazanana kadar deneyeceğim

SINAV HEYECANI YAŞADI
Sınav sonrası mutlu olduğu görülen Melek İpek, AYT'nin TYT'ye göre daha kolay olduğunu söyledi.

İpek, bu yıl hedefine ulaşamazsa seneye tekrar deneyeceğini belirterek, “Güzeldi. Bildiklerimi yaptım. Bakalım nasip, bekleyeceğim. Bu yıl çalışma zamanım olmadı. O yüzden seneye bir daha deneyeceğim. Kazanana kadar deneyeceğim. Bugünkü sınav kolaydı.” diye konuştu.

İŞKENCE EDEN KOCASINI ÖLDÜRMÜŞTÜ
Kendisine işkence ettiği gerekçesiyle 7 Ocak'ta 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i av tüfeğiyle vurarak öldüren Melek İpek, mahkemece tutuklanmıştı.

Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3'üncü duruşmada, 'meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku ve telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez' hükmü gereğince tahliyesine karar verilen İpek, 108 gün sonra serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...