Kavun bozuk çıktı diye pazarcılara kurşun yağdırdı: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
Kavun bozuk çıktı diye pazarcılara kurşun yağdırdı: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen olayda pazardan aldığı kavun bozuk çıkınca çılgına dönen adam dehşet saçtı. Öfkeli adam pazarcılara kurşun yağdırdı, 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Karaziyaret Mahallesi’ndeki bir pazarda meydana gelen olayda pazardan alışveriş yapan Osman C. (54), esnafla tartıştı. Hızını alamayan adam evine gidip silahını aldığı gibi tekrardan soluğu pazarda aldı. Öfkesli adam elinde av tüfeği ile başladı pazarcılara kurşun yağdırmaya, Osman C’nin açtığı ateş sonucu Nazmi Z. (57), Ferhat Z. (13) ve Özgür S. (28) yaralandı.

PAZARCILARDAN 1'İ ÖLDÜ 2'Sİ YARALI

 

Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Nazmi Zorkun, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, kavgaya karıştığı iddia edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

"KAVUN BOZUK ÇIKTI" DİYE KATİL OLDU

Bu arada tartışmanın Osman C’nin pazardan aldığı kavunun bozuk çıktığı gerekçesiyle iade etmek istediği için çıktığı iddia edildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...