Nazilli'de bir 'Tosuncuk' davası daha! 500 milyonluk vurgun

Nazilli'de bir 'Tosuncuk' davası daha! 500 milyonluk vurgun

YAŞAM Haberleri

Türkiye’de gündem olan ve kamuoyunda ‘Tosuncuk’ olarak bilinen Mehmet Aydın’ın ‘Çiftlikbank’ davasından sonra Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir kayıp milyon davası daha ortaya çıktı.

Ailesi Bursa’da yaşayan A.Y. isimli genç Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde okuyup Nazilli’de ‘yatırım danışmanlığı’ adı altında bir ofis kiraladı. Yurt dışı bir yatırım danışmanlığı şirketinin temsilcisi olduğunu iddia eden A.Y. daha çok kazanç vaadiyle çeşitli kişilerden para ve döviz toplamaya başladı. İddiaya göre; Nazilli’nin önde gelen isimlerinin de parasını yatırmasıyla güven oluşturan 28 yaşındaki A.Y kısa sürede değeri 500 milyon TL’ye ulaşan miktarda Türk lirası ve döviz topladı. Şahsın yaklaşık 10 gün önce kayıplara karışması ve telefonlara cevap vermemesi üzerine dolandırıldıklarını anlayan kişiler polise giderek şikâyetçi oldu. Şikâyetlerin artması üzerine şahsın ofisi açılarak içerideki kasaya el konuldu. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...