Boşanma davası yüzünden, avukat ile kardeşini öldürdüler

Düzenleyen:
Boşanma davası yüzünden, avukat ile kardeşini öldürdüler

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da boşanma sebebiyle çıkan kavga avukat ve kardeşinin sonunu getirdi. 2 kardeş kurşunların hedefi olarak hayatını kaybetti.

Feci olay Şanlıurfa'da meydana geldi. Boşanma sebebi avukat ve karşı taraf arasında tartışma çıkmasına sebebiyet verdi. Tartışmada silahların ortaya çıkması sonrasında avukat ve kardeşi öldürüldü.

KATİL ZANLISI ARANIYOR

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Avukat İsa Alkan ile kardeşi Ömer Alkan, mahallede Ö.A. ile karşılaştı. Boşanma aşamasında olduğu öğrenilen İsa Alkan ile eşinin kardeşi olduğu bildirilen Ö.A. arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine Ö.A., yanında bulundurduğu tabancayla Alkan kardeşleri yaraladı. Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alkan kardeşler, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Ö.A.’nın yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...