Bir aile yok oldu! Öğretmen çift ve iki çocuğu toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir aile yok oldu! Öğretmen çift ve iki çocuğu toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazada aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi yaralanırken, olaya sebebiyet verdiği iddiası ile kazaya karışan sürücülerden birisi gözaltına alındı.

Bayramın ikinci gününde kahreden kaza haberi Afyonkarahisar'dan geldi. 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza Afyonkarahisar-Konya karayolu Sultandağı ilçesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Burak Samet Şen (24) idaresindeki otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden Nasuh Kardaş (53) yöntemindeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrularak karşı şeride geçen Kardaş’ın kullandığı araç önce Yasin Çetin’in kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı, sonrasında da iki otomobile daha çarpıp şarampole devrildi.

Kazada içerisinde Çetin ailesinin bulunduğu otomobil çarpışmanın etkisi ile taklalar atıp şarampole devrilerek durabildi.

Bir aile yok oldu! Öğretmen çift ve iki çocuğu toprağa verildi

CENAZELER OTOMOBİLDEN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, 112 Acil servis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücülerden Bursa'da öğretmenlik yapan Yasin (41) ve Burcu Çetin (40) çifti ile çocukları Zeynep Yaren (11) ile Başak (5) hayatını kaybetti. Ekipler, kazanın etkisi ile hurdaya dönen otomobilde Çetin ailesinin cenazelerini güçlükle çıkardı.

Bursa'nın İznik ilçesi Selçuk İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Yasin Çetin ve Çakırca İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Burcu Çetin, Kurban Bayramı izninde Bursa'dan ayrılarak Konya'ya akrabalarını ziyaret için yola çıkmıştı. 

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsisi yapılan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Çetin ailesinin cenazesi Kırıkkale'ye getirildi. Çalılöz Mahallesi'ndeki Furkan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğretmen çiftin annesi Yurdagül ve babası Şakir Çetin, gözyaşlarına boğuldu.

Bir aile yok oldu! Öğretmen çift ve iki çocuğu toprağa verildi

YARALILARI ÇIKARMAK İÇİN ZAMANA KARŞI YARIŞTILAR

Kazada bir başka hurdaya dönen hafif ticari araçtaki Nasuh Kardaş ve Kadriye Kardaş (47) için ekipler adeta zamana karşı yarıştı. Araç içerisinde sıkışarak yaralanan Nasuh ve Kadriye Kardaş, ekiplerin yaklaşık 20 dakika süren müdahalesi sonrası sıkıştıkları yerden çıkarılarak olay yerinde hazır bekletilen ambulanslar ile üniversite hastanesine kaldırıldı. Şahısların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜLERDEN BİRİ GÖZALTINA ALINDI

Kazanın ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak yan yana konulan ve içerisinde 4 kişilik Çetin ailesinin cenazelerinin bulunduğu ceset torbaları görenlerin içini sızlattı. Kazaya sebebiyet verdiği iddiası ile Burak Samet Şen, polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Bir aile yok oldu! Öğretmen çift ve iki çocuğu toprağa verildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...