Tatilcilerin dönüş çilesi başladı: Kilometrelerce kuyruk oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı: Kilometrelerce kuyruk oluştu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde Muğla'yı tercih eden yaklaşık 5 milyon tatilcinin dönüş yolculuğu başladı. Turistik ilçelerin geçiş noktası konumunda bulunan Gökova Kavşağı’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Türkiye'nin değişik illerinden milyonlarca tatilci, Muğla'nın turistik bölgelerine akın etti. Bazı tatilcilerin trafik yoğunluluğa kalmamak için dönüş yoluna erken çıkmasıyla Ula-Kızılağaç ve Fethiye-Gökova-Marmaris yol ayrımında beş kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Muğla’nın Datça, Marmaris, Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz gibi turistik ilçelerinin geçiş noktası Gökova Kavşağı ile Göcek Tüneli’nde oluşan yoğunluk nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlandı. Trafik ekipleri ise oluşan araç yoğunluğu dolayısıyla herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ikazlarda bulunurken, Ula-Kızılağaç Kavşağı’nda manuel olarak araçların geçişini sağlamaya devam ediyor.

PAZAR AKŞAMINA KADAR DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Tatilcilerin oluşturduğu araç ve trafik yoğunluğunun Pazar akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Tatilcilerin dönüş çilesi başladı: Kilometrelerce kuyruk oluştu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...