Piknik faciaya döndü: Kardeşler boğuldu

Düzenleyen:
Piknik faciaya döndü: Kardeşler boğuldu

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da ailesiyle birlikte pikniğe giden 3 kardeş baraj gölüne girdikleri gibi kayıplara karıştı. 2'sinin cesedine ulaşılırken 1'nin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Peş peşe boğulma vakalarının yaşandığı Türkiye'de bir üzücü haber de Şanlıurfa'dan geldi. Hilvan ilçesi kırsal Aşağı Kucak Mahallesi'nde oturan Mece ailesi, Atatürk Barajı Gölü kenarına piknik yapmaya gitti. Ailenin çocukları Emirhan (12), Elif Nur (16) ve Halenur Mece (23) suya girdi. Üç kardeş bir süre sonra suda kayboldu. Elif Nur çevredekilerin yardımı ile kurtarıldı. Durumu ağır olan Elif Nur, ilk önce Hilvan Devlet Hastanesine, oradan da Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

POLİSLER 2 KADERŞİN CESEDİNE ULAŞTI
Olay yerine giden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç polis ekibi diğer iki kardeşi bulmak için çalışma başlattı. Yapılan aramada Emirhan ve Halenur’un cansız bedenlerine ulaşıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...